لیست اخبار صفحه :22
توصیه های تغذیه ای و بهداشتی برای تهیه نذورات در ایام محرم و صفر/ تشریح نحوه و روش های گندزدایی سبزی و میوه ها
از سوی دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام شد؛

توصیه های تغذیه ای و بهداشتی برای تهیه نذورات در ایام محرم و صفر/ تشریح نحوه و روش های گندزدایی سبزی و میوه ها

‎در ایام سوگواری محرم و صفر، بسیاری از مردم با نذر و اطعام عزاداران حسینی ارادت خود را به خاندان اهل بیت (ع) ابراز می‌کنند. با این حال، رعایت اصول بهداشتی و تغذیه‌ای هنگام تهیه و توزیع نذورات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. استفاده از مواد اولیه سالم، رعایت نظافت فردی، شست‌وشوی صحیح میوه و سبزی، نگهداری مناسب غذا در دمای بهینه، پرهیز از مصرف روغن‌های نامناسب و استفاده از ظروف بهداشتی، تنها بخشی از نکاتی هستند که می‌توانند سلامت غذا و عزاداران را تضمین کنند. پخت غذای نذری با نیت خیر، وقتی ارزشمندتر می‌شود که با دقت در سلامت و ایمنی همراه باشد.

دانشگاه در خط مقدم بحران جنگ و موج مسافران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشست وبیناری با وزیر بهداشت:

دانشگاه در خط مقدم بحران جنگ و موج مسافران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به مدیریت هم‌زمان دو بحران بزرگ شامل حملات رژیم صهیونیستی و افزایش چشم‌گیر جمعیت مسافر در استان، از اجرای سریع برنامه‌های پدافندی، استقرار تیم‌های تخصصی، فعال‌سازی مراکز بحران و پیگیری مطالبات راهبردی خبر داد.

برگزاری وبینار آموزشی

برگزاری وبینار آموزشی

به همت واحد مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار آموزشی با موضوع آرامش در دل بحران برای مادران بار دار و زایمان کرده برگزار شد.

آخرین بروز رسانی : 1404/09/15 16:59