اولین جلسه سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 برگزار شد
با تاکید بر تحقق اهداف سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط، اولین جلسه سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ در اولین جلسه سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 که با حضور مدیران و نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه های مرتبط در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد، دکتر عقیل قلی پور- معاون درمان دانشگاه- با اشاره به اهمیت تشکیل این جلسه برای تصمیم گیری درباره ی آینده ی سلامت استان اظهار کرد: با توجه به سالمندی استان و روند بروز بیماری هایی مانند سرطان، تصمیماتی که در این جلسات اتخاذ می شود در اینده ی استان و روند سلامت مردم بسیار تاثیرگذار است.
دکتر احمد قیامی- معاون فنی معاونت بهداشتی- هم در این جلسه با بیان اینکه باید مشکلات مردم را به موقع شناسایی کنیم گفت: برای اینکه در آینده بتوانیم استانی با شاخص های سلامتی بالا داشته باشیم باید از هم اکنون اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم.
در ادامه ی این جلسه، با تشریح و تبیین سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط، گروه بندی در قالب تیم های کوچکتر ادارات و سازمان ها برای تبیین و تشریح بهتر وظایف و همکاری دستگاه ها در راستای اجرای سند ملی مورد تاکید قرار گرفت و 13 هدف سند پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط استان گیلان تشریح شد.
شایان ذکر است اولین نشست جلسه ی سلامت و امنیت غذایی در سال 1402 با حضور رئیس دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، معاون درمان دانشگاه، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، مدیر درمان معاونت درمان دانشگاه، رئیس گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی، مدیر نظارت بر فرآورده هایی خوراکی-آشامیدنی و آرایشی - بهداشتی معاونت غذا و دارو و کارشناسان و نمایندگان تام الااختیار سازمان های برون بخشی (مدیریت و برنامه ریزی، امور اجتماعی استانداری، آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه گیلان، دامپزشکی استان) تشکیل شد.
نظر دهید