• 1403/11/23 - 09:11
  • تعداد بازدید خبر : 20
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه‌هایی جهت افزایش آگاهی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های روده‌ای

جهت حفظ سلامت مردم دانشگاه علوم پزشکی گیلان توصیه‌هایی جهت افزایش آگاهی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های روده‌ای را منتشر ساخته است.

به گزارش  روابط عمومی معاونت درمان دانشگاهه به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ توصیه‌هایی جهت افزایش آگاهی برای پیشگیری از بروز بیماری‌های روده‌ای به شرح زیر است:  

۱. برای شست‌وشو، آماده‌سازی و طبخ مواد غذایی از آب سالم استفاده نمایید.  
۲. سبزیجاتی را که به‌صورت خام مصرف می‌شوند، ابتدا با آب سالم به‌خوبی بشویید و سپس با استفاده از مواد پاک‌کننده و ضدعفونی‌کننده، آن‌ها را سالم‌سازی کرده و پس از شست‌وشوی مجدد مصرف نمایید.  
۳. از نوشیدن آب آشامیدنی غیرمطمئن جداً خودداری نمایید.  
۴. در صورت عدم دسترسی به آب مطمئن، آن را به مدت ۳ دقیقه جوشانده و سپس مصرف نمایید.  
۵. خوراکی‌های خام یا پخته‌ای که توسط دست‌فروشان دوره‌گرد عرضه می‌شوند، بهداشتی نبوده و مصرف آن‌ها جایز نیست.  
۶. کاهو و سبزیجات خام ممکن است حاوی میکروب و تخم انگل باشند؛ بنابراین از مصرف کاهو و سبزیجات نشسته جداً خودداری کنید.  
۷. از ریختن زباله در رودخانه‌ها و معابر عمومی جداً خودداری نمایید.  
۸. شستن دست‌ها در موارد زیر ضروری است:  
   - پس از تماس با مواد غذایی خام و نشسته  
   - پس از رفتن به توالت  
   - پس از تماس با هر نوع مواد زائد  
   - پس از تعویض پوشک بچه  

با رعایت این نکات، می‌توانید از بروز بیماری‌های روده‌ای پیشگیری کنید.

  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 135373
کلمات کلیدی
معصومه  میرزایی
خبرنگار

معصومه میرزایی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1403/11/23 09:11