در مراسم گرامیداشت روز ملی تغذیه و رژیم درمانگر؛
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
در مراسم گرامیداشت روز ملی تغذیه و رژیم درمانگر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ در مراسم گرامیداشت روز ملی تغذیه و رژیم درمانگر، دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد.
با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، گفت: پنج سال قبل و در همین ایام شاهد از دست رفتن عزیزترین همکارانمان به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا بودیم.
دکتر آشوبی در ادامه اظهار داشت: حضور جامعه درمانی و بهداشتی در کنار یکدیگر گامی است برای تلاش جهت کاهش مشکلات مردم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات اصلی مردم در استان گیلان فشار خون، دیابت و بیماریهای این چنینی است، گفت: این دست بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت کنترل و همچنین پیشگیری دارد.
وی با اشاره به ذائقه غذایی مردم در استان گیلان گفت: متأسفانه یکی از چالشهای ما در شرایط فعلی اضافه شدن ذائقه غذایی فست فودی است که نیازمند توجه و کنترل جدی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کنترل و پیشگیری بیماریها از طریق رعایت رژیم غذایی سالم، اذعان داشت: با افزایش وزن افراد دچار بیماریهای مختلف از جمله مفاصل خواهد شد.
دکتر آشوبی با بیان اینکه میبایست مشکلات نظام ارجاع و شبکه برطرف شود، تصریح کرد: باید تلاش خود را برای پیشگیری از بیماریها داشته باشیم.
نظر دهید