رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی عنوان کرد:
رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی گفت: هدف از تدوین دستورالعمل های مقیمی، ماندگاری و آنکالی، استمرار خدمات تخصصی در تمامی ساعات شبانه روز در اقصی نقاط کشور، ارتقای عدالت در دسترسی و بهره مندی مردم در مناطق محروم، کاهش پرداخت از جیب مردم، ساماندهی نظام ارجاع در سطح تخصصی در مناطق کمتر توسعه یافته و حذف پرداخت های غیررسمی در این مناطق است.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نقل از وبدا، دکتر رضا گل پیرا، در اجلاس معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با بیان این مطلب افزود: همانطور که توزیع و پشتیبانی نیروی متخصص در این مرکز پیگیری می شود، لازم بود که پایش، نظارت و ارزیابی عملکرد مستمر پزشکان متخصص توزیع شده، برای ارائه خدمات تخصصی در قالب مقیمی، ماندگاری و آنکالی به صورت دستورالعمل یکپارچه در معاونت درمان انجام شود.
دکتر گل پیرا گفت: بهره مندی از تعداد و تنوع رشته های متخصص مقیم، آنکال یا ماندگار، به تناسب نوع و رسالت بیمارستان، بخش های موجود، بیمارپذیری بیمارستان، تعداد ورودی بخش اورژانس، نیازهای بومی و منطقه ای، شرایط جغرافیایی و فواصل مناطق، با اولویت پوشش خدمات فوریتی پزشکی است.
رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی تصریح کرد: دستورالعمل بسته ارائه عادلانه خدمات تخصصی پایدار در بیمارستان های وابسته به دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور، مرداد 1400 ابلاغ و استمرار ارائه خدمات جامع تخصصی در بیمارستان ها در قالب یک یا چند برنامه مقیمی، برنامه آنکالی و برنامه ماندگاری، انجام خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر قانون جوانی جمعیت ماده 50، کاملا مرتبط با برنامه ترویج زایمان طبیعی و پشتیبانی های قانونی جهت اجرای استراتژی های مختلف این برنامه است که بهسازی فضای فیزیکی، تجهیز بلوک های زایمانی، تامین و توانمندسازی نیروی انسانی مامایی برای زایمان طبیعی و نیروی انسانی بیهوشی زایمان بی درد و توانمندسازی مادران باردار را پیش بینی کرده است.
دکتر گل پیرا در پایان عنوان کرد: تاکید بر ارتقای کیفیت خدمات زایمانی نیز از دیگر موارد این قانون است که جهت حصول اطمینان از سلامت مادر و نوزاد در نظر گرفته شده است.
نظر دهید