• 1396/12/20 - 19:30
  • تعداد بازدید خبر : 22
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه

نشست روسای مراکز درمانی در گیلان برگزار شد

در آستانه فرا رسیدن سال نو، نشست روسای مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها شهرستان های تابعه استان گیلان با ریاست دانشگاه علوم پزشکی، در رشت بر گزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه :نشست روسای مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها شهرستان های تابعه گیلان با ریاست دانشگاه علوم پزشکی، پیش از ظهر امروز – یکشنبه همزمان با برگزاری نشست ویدئو کنفرانس معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با روسای دانشگاه ها و روسای مراکز درمانی کشور، در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه،  برگزار شد.

در ابتدا این نشست دکتر جان بابایی – معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص سیاست های کلی و رویکرد معاونت درمان وزارت بهداشت پیرامون مقوله سلامت و دیدگاه های جدید این معاونت در خصوص ادامه روند اجرای طرح تحول سلامت به صورت ویدئو کنفرانس مطالبی را ایراد کرد. 

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست ضمن تبریک پیشاپیش سال نو و عید باستانی نوروز، گفت: طرح تحول نظام سلامت طی دوره اول دولت تدبیر و امید با یک نگرش ویژه و خاص به مرحله اجرا درآمد و بیشتر تمرکز دولت نیز بر بحث تامین منابع مالی برای این بخش بود، اما با توجه به گسترش چتر حمایتی این طرح برای آحاد کثیری از افراد جامعه، این منابع برای سال های 95 و 96 قابل توجه نبود. وی ادامه داد: امروز دیگر رویکرد وزارت بهداشت فرق کرده و هدف گذاری ها بیشتر بر کیفیت بهتر ارایه خدمات، کاهش مدت زمان دریافت خدمات و نظارت همه جانبه بر ارایه خدمات متمرکز شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، لازمه و قوه محرکه توسعه خدمات درمانی در استان گیلان را شناسایی منابع و پتانسیل های دانشگاه در تمامی حوزه ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تکیه کردن بر منابع محدود دولتی در هیچ جای دنیا معنا ندارد و برای انجام کارهای بزرگ در حوزه سلامت، باید با خلاقیت و نو آوری و متمرکز شدن بر سه محور کاهش هزینه، افزایش درآمد و ارتقای کیفیت ارایه خدمات درمانی مناسب، مسیر توسعه این بخش را فراهم نماییم.

دکتر یوسف زاده تصریح کرد: تمرکز گرایی در برنامه های کلان دانشگاه، با شناخت کامل فرایندها در دستور کار این دانشگاه قرار دارد و برای استقرار آن نیازمند تلاش و همراهی همه مدیران در سطح دانشگاه هستیم. وی ادامه داد: فقط در سال 95 با استفاده از خرید متمرکز دارو و تجهیزات بالغ بر شش میلیارد تومان صرفه جویی در دانشگاه صورت گرفته است. در این زمینه اجرای طرح تمرکز گرایی علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، کاهش هزینه ها را نیز به دنبال خواهد داشت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد: خرید متمرکز دارو و تجهیزات، اجرای طرح کترینگ مرکزی، راه اندازی بیمارستان مگاهاسپیتال، و بیمارستان جامع از جمله برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیرامون مقوله تمرکز گرایی می باشد. وی ادامه داد: تجمیع تمامی سامانه ها در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات نیز از برنامه های تمرکز گرایی دانشگاه می باشد که با اجرایی شدن این مهم دیگر هیچ سامانه ای در حوزه های دانشگاه علوم پزشکی فعالیت نخواهد کرد، مگر اینکه زیر نظر مدیریت آمار و اطلاع رسانی دانشگاه قرار داشته باشد.

دکتر یوسف زاده یادآور شد: از 300 نرم افزار فعال در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، نرم افزار دارو و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی گیلان در لیست چهار نرم افزار برتر دانشگاه های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: بحث تمرکز گرایی در تمامی حوزه های دانشگاه، اعم از مدیریت منابع انسانی، مدیریت خدمات پشتیبانی، مدیریت اداری مالی و...باید اجرایی شود تا کارهای چالشی، دست و پا گیر و کلان در سطح ستاد دانشگاه انجام شود و مدیران اجرایی با وقت و فرصت بیشتری به بحث های مهمی چون ارایه خدمات با کیفیت، چابکی در ارایه خدمات و نظارت در اجرای دقیق فرایندها بپردازند.

مدیریت هزینه، افزایش درآمد و بهبود کیفیت خدمات سلامت باید در سرلوحه کار مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان باشد

دکتر یوسف زاده با اشاره به این مطلب که، بهبود کیفیت درمان باید مهمترین دغدغه روسای مراکز درمانی باشد، تاکید کرد: مدیریت هزینه ها، افزایش درآمد و بهبود کیفیت و کمیت ارایه خدمات از مهمترین موضوعاتی هستند که انتظار می رود، در سرلوحه کار مدیران شبکه ها و روسای بیمارستان ها قرار داشته باشد و همه باید برای برای تحقق این مهم تلاش کنند و انشاالله با همکاری و تلاش همه کارکنان و مسوولین این دانشگاه به سر منزل مقصود و آرمان غایی خود دست یابیم.

در ادامه دکتر محمد تقی آشوبی – معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با تاکید بر پوشش مناسب برنامه های مراکز درمانی توسط پزشکان متخصص، گفت: روسای بیمارستان ها به نحوی برنامه ریزی نمایند تا در ایام تعطیلات هیچ بیمارستانی مشکل کمبود پزشک، تجهیزات یا دارو نداشته باشد.

وی تصریح کرد: تمامی کسانی که در حوزه سلامت استان فعالیت می نمایند اعم از بیمارستان ها و مطب های خصوصی، داروخانه ها، آزمایشگاه ها و... باید به نحوی برنامه ریزی کنند تا در ایام تعطیلات نیز بتوانند به مردم و مسافران خدمات رسانی مطلوب ارایه نمایند.

در پایان مراسم نیز با اهدای لوح سپاس از تعدادی از روسای مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان ها و تقدیر شد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت درمان
  • کد خبر : 34574
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1396/12/20 19:30