بازدید سرپرست اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان و مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی رازی و پورسینا
در راستای بررسی ارائه خدمات درمانی و پیرو تغییرات آب و هوایی پیش رو سرپرست اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با همراهی مدیر درمان دانشگاه از مراکز آموزشی درمانی رازی و پورسینا بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛امروز شنبه ۴ اسفند ماه در راستای بررسی ارائه خدمات درمانی به بیماران پیرو تغییرات آب و هوایی پیش رو مهندس سارنگ حسن پور- سرپرست اداره کل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با همراهی دکتر علی علاسوند مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و روسای مراکز آموزشی درمانی پورسینا و رازی از اورژانس و بخش های مختلف این مراکز بازدید و نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران را مورد ارزیابی و بررسی قرار دادند و ضمن خدا قوت و گفت و گو با تیم مدیریتی و کادر درمانی چالشهای موجود را بررسی و اقدامات صورت گرفته در زمینه مدیریت بحران پیش رو مورد ارزیابی قرار دادند.
لازم به ذکر است است در پایان بازدید مرکز آموزشی درمانی رازی از بخش فراهم آوری پیوند نیز بازدید و توسط مسئول واحد پیوند گزارشاتی در خصوص پیوند عضو استان ارائه و جهت رفع موانع و چالش های موجود گفتگو و تبادل نظر صورت گرفت.
نظر دهید